Актьорът бе призован като свидетел по дело, свързано с кампанията за преизбирането на Барак Обама за президент Холивудската

...
Актьорът бе призован като свидетел по дело, свързано с кампанията за преизбирането на Барак Обама за президент Холивудската
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо разкъсван между две красавици

Актьорът бе призован като свидетел по дело, свързано с кампанията за преизбирането на Барак Обама за президент
Холивудската звезда Леонардо ди Каприо минава през сложен интервал. Докато бе свикан в Съединени американски щати да свидетелства по дело против главен спонсор на кино лентата му “Вълкът от Уолстрийт ”, в Англия гръмна вест, че е почнал сантиментални връзки с локалната телевизионна водеща Мая Джама, без май да е завършил с предходната си връзка.

Британският вестник “Сън ” написа, че двамата са видяни дружно в Ню Йорк и Париж. Даже разгласява папарашка фотография по какъв начин излизат от клуб във френската столица. Източник на изданието твърди, че 48-годишният артист бил пристрастен от 28-годишната хубавица, откакто другари ги срещнали. Изпратил ѝ рози и от този момент двамата вършат всичко допустимо да се виждат някъде по света. “Мая и Лео са в непрекъснат контакт и са били на няколко срещи. И двамата неотдавна завършиха дълги връзки, тъй че никой от тях не бърза с нищо. Те просто се забавляват ”, споделя източникът.

Видени са да купонясват за първи път дружно в Лондон през февруари. Още тогава английските таблоиди пишат, че очевидно

посред им се зараждат романтични връзки

Мая е посочена като доста подобаваща за Лео, с цел да отхвърли имиджа си, че излиза с дами единствено под 25-годишна възраст. Освен това да задоволи устрема му за нова същинска връзка, сходно на тази с Камила Мароне, с която бе в любовни връзки близо 5 година Двамата се разделиха предишното лято и по-късно артистът бе свързван с куп хубавици, в това число с 27-годишния модел Джиджи Хадид.

Водещата Мая Джама пък имаше дълга сантиментална връзка с рапъра Стормзи. След това бе сгодена за баскетболната звезда Бен Симънс, само че се разделиха през септември, откакто осъзнали, че безбройните им задължения по света не разрешават да изградят семейство.

Леонардо ди Каприо обаче побърза да отхвърли, че имат любовна случка, което не е изненадващо, защото близки до артиста настояват, че той към момента излиза с Джиджи Хадид. Двамата се срещали, когато натоварените им графици разрешават, само че двегодишната щерка на модела от друга връзка оставал неин главен приоритет, което в допълнение усложнявало нещата. Така че даже да се е позабавлявал с британската тв водеща, оставал фокусиран върху връзките си с Джиджи.

Самата Мая Джама отговори на изявленията, свързващи я с холивудската звезда, с видеа и фотоси в обществените мрежи, на които е по бански и без грим. Изображенията бяха възприети двусмислено, още повече че се появиха в миг, в който артистът трябваше да дава показания пред американски съд по дело, разкриващо шокиращи детайлности за задкулисието на света на шоубизнеса. То е против някогашния рапър Прас Мишел, упрекнат за присъединяване в скрит план за източване на средства от държавен малайзийски фонд за облагодетелстване на известни персони и даже подкрепена кандидатпрезидентската акция на Барак Обама през 2012 година.

Твърди се, че към 100 млн. $ са преведени посредством някогашния член на хип-хоп групата “Фюджийс ” от фонда към сметки в Съединени американски щати. Схемата била измислена от малайзийския предприемач Джо Лоу, който е в неопределеност. Разчитайки на внушително благосъстояние, той

си осигурявал разточителен живот с холивудски звезди

и се опитвал да въздейства върху американската политика.

До другарство с Леонардо ди Каприо стига също посредством Прас Мишел. Актьорът и артистът се познават още от края на 90-те години. Така че, когато той му показва Джо Лоу като подобаващ донор за неговата фондация, не се усъмнява в положителните му планове.

Пред съда холивудската звезда описа, че с предприемача се срещнали на празненство в Лас Вегас през 2010 година Бил му показан като човек с доста контакти в Абу Даби и Малайзия. Бързо станали другари и взел участие в някои от обилните празненства, които провежда по целия свят, постоянно превозвайки звездните си посетители със своя частен аероплан. Едно от развлеченията им включвало хвърчене до Австралия, с цел да бъде посрещната Нова година там, след което следва незабавно връщане до Лас Вегас.

Леонардо ди Каприо свидетелства, че даренията на Джо Лоу към неговата фондация били тествани и не е намерено нищо подозрително. След като предложил да финансира и лентата му “Вълкът от Уолстийт ”, също изчакал да получи “зелена светлина ” от своя екип и кино студио. Той беше легален предприемач, който искаше да влага във кино лентата, описа пред съда артистът. Холивудската звезда напомни диалог с Лоу, в който му признал, че има намерение да даде огромен принос за преизбирането на Обама за президент на Съединени американски щати. Говорил му за забележителна сума, някъде от порядъка на 20-30 млн. $, на което той споделил: “Ауу, това са доста пари ”.

41-годишният предприемач е изправен пред обвинявания за голям брой закононарушения в Америка, в това число за пране на пари. Още до момента в който учи в Университета на Пенсилвания, се прочува със пристрастеността си към шумните купони. За 20-ия си рожден ден наема клуб за 40 000 $ във Филаделфия за приятелите си. Според американската прокуратура след завършването си става мозък на скица за офшорното финансиране. Създава голям брой фиктивни компании и убеждава малайзийските банки да му заемат милиарди долари, с помощта на мощните си връзки с политици в страната. Купува парцели в Ню Йорк, Лос Анджелис и Лондон, както и доста творби на изкуството и частни самолети.

Обича да подарява на звездните си другари запаметяващи се неща. На Леонардо ди Каприо да вземем за пример дава няколко скъпи платна, измежду които картина на Пикасо за 3,2 млн. $. Актьорът сподели пред съда, че е върнал всички дарове, откакто се появяват информации, че може да са купени със заграбени от народа на Малайзия средства. Джо Лоу в началото отхвърля всички обвинявания и твърди, че той просто е въодушевил малайзийските управляващи за основаването на фонда, а по-късно ги е подпомагал с информация в какви планове да влагат. След като обаче американското правораздаване са заема с него, напуща Съединени американски щати и се укрива някъде по света.

Към момента Леонардо ди Каприо не е обвиняем като част от заговора

за източване на фонда, макар че е допустимо тъкмо средства от него да са употребявани за финансиране на “Вълкът от Уолстийт ” през 2012 година Намесването на артиста в тази финансова спекулация обаче, даже и единствено като очевидец, сигурно е удар върху репутацията му. Затова евентуално гледа да парира в зародиш най-малко известията за нова любовна спекулация, защото и без друго има славата на човек, който си пада по млади гаджета за малко време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР